Midwinterhoorn blazen
Ugchelen e.o.

Laat gerust een berichtje achter in ons gastenboek. Dat vinden wij leuk!!

Gastenboek

16 berichten op 4 pagina's
Andre Korporaal
31-01-18 08:59:00
Leuk om te zien dat het Midwinterhoornblazen ook in omgeving Apeldoorn gebeurt. Ik heb afgelopen november/december een cursus gevolgd in Enschede en daar ook mijn eigen hoorn gekocht. Helaas repeteert mijn muziekvereniging ook op woensdag (daar speel ik de "gewone" hoorn), anders kwam ik zeker een keer kijken!
Jane Jane Brommet
05-12-17 21:26:22
Wat n mooie fotoos!! Dat beloofd wat.....
Jane Jane Brommet
23-06-17 17:33:49
Wat n mooie site met veel info....
Gaaf om rond te struiken met prachtige fotoos en film...
We wachten gespannen af of jullie bij ons komen blazen
Gr van de wereld van Esha ness
Senioren shetlandstal stal elst gld
Kees Walter
21-12-16 11:13:36
Vanmorgen bij de Midwinterhoornblazers geweest. Voor de Zonnewende, 21 dec. ! Het is altijd heel bijzonder om in het donker naar boven te lopen en dan het licht te zien worden, de zon te voorschijn zien komen. Het was wel behoorlijk koud (harde windvlagen), maar schitterend mooi: wit landschap, licht aangevroren. Wat een heerlijk geluid !!!!!!!! (Later op de parkeerplaats beneden hoorde ik het prima.) De voorman leidde het gebeuren op een rustige en doordachte manier. Er moest ook heel wat gebeuren voor de TV opname. Geweldig dat er een groep is die ook hier in Ugchelen, oude tradities nieuw leven in blaast. Dank voor dit geweldige gebeuren. Ik geniet ervan. Een hartelijke groet.
Nico Van Dam
25-09-16 21:34:27
Een groot compliment voor de wijze waarop jullie de open avond hadden georganiseerd. Ik heb genoten van de verhalen, de instructie en het uitproberen van de hoorn. Maar ook de aankleding, de drankjes en zelfs de naambadges waren tot in de puntjes verzorgd.
Tonen: 5  10   20E-mailen
Bellen
Map