Midwinterhoorn blazen
Ugchelen e.o.

Gelders Midwinterhoorn Treffen 2019

Trofee Gelders Midwinterhoorn Treffen

Op zaterdag 28 december 2019 zal het Gelders Midwinterhoorn Treffen op de Leesterheide achter Ugchelen georganiseerd worden. Zo’n 50 midwinterhoornblazers uit Gelderland zijn bij Staatsbosbeheer te gast en zullen hun traditionele melodieën tegenover een drietal juryleden laten horen. 
Hieruit volgen de kampioenen. Jeugd, volwassen en de groepsprijs voor de Beste Blaasgroep. Vorig jaar mochten de Midwinterhoornblazers uit Ugchelen deze groepsprijs, Wisseltrofee, in ontvangst nemen.

Het evenement zal achter de het nieuwe Bospaviljoen plaatsvinden. De eerste blazers zullen omstreeks 12:00 uur arriveren, en om ongeveer 13:30 uur zal er een officiële opening verricht worden. Daarna zullen de midwinterhoornklanken over de Leesterheide tot ver hoorbaar zijn. 
Het adres voor het Gelders Midwinterhoorn Treffen 2019 is:    
Hoenderloseweg 191, 7339 GG Ugchelen

Staatsbosbeheer
Laurens Jansen van Staatsbosbeheer stelt ons instaat om het Gelders Midwinterhoorn Treffen te organiseren. Alle medewerking wordt verleent en onze organisatie kan het terrein inrichten zoals we dat wensen. 
Daar zijn we Staatsbosbeheer zeer dankbaar voor.

Bospaviljoen
De horeca zal verzorgt worden door de medewerkers van het Bospaviljoen. Dit is een nieuw onderkomen dat eigenlijk al een jaar eerder gebouwd zou worden. Door de vertraging is het mogelijk dat we in een “net nog niet af” Bospaviljoen komen te zitten. De uitbater doet er alles aan om het ons naar de zin te maken.

 


Inschrijving voor deelname van de blazers

We verwachten dat de inschrijving vanaf oktober kan gaan plaatsvinden. Vroegtijdig zullen uitnodigingen worden rondgestuurd. 
Op dit moment kan er nog niet ingeschreven worden.