Midwinterhoorn blazen
Ugchelen e.o.

Midwinterhoornbeleving

 Onderweg worden de verschillende traditionele melodieën regelmatig op de midwinterhoorn geblazen. 
Dit doen we alleen in de adventsperiode (december tot op 6 januari).

Welkom bij onze gidsen en blazers
Gidsen werden in het afgelopen jaren nog beter ge-instrueert en de blazers kregen een belangrijke plaats in de "beleving" om de wandelaars te verrassen.
De wandeling heeft een lengte van ongeveer 5 km. Tijdens de wandeling vertellen de gidsen enthousiast de verhalen rond de midwinterhoorn en de traditie van het midwinterhoornblazen. Niet alleen de midwinterhoorn krijgt z'n aandacht maar ook kleine wetenswaardigheden in en over de natuur komen aan bod.


Een gezellige afsluiting hoort er bij
Ruim 130 mensen hebben in 2019 hebben de wandeling gemaakt en werden op het eind getrakteerd op een warme winterse lekkernij met zoetigheid. 
Sfeervolle vuren, de warme chocolade, glühwein en diverse cake werd door Van der Valk - de Cantharel geserveerd. De wandelaars die ook het blazen op het eind van de wandeling nog zelf wilde proberen - wat bij ons altijd kan. 

Reserveren - data wandelingen
2020 - 12, 18, 27 december en 2 januari 2021

Op dit moment kunt u nog niet reserveren. Wanneer u een email berichtje stuurt houden wij u op de hoogte.

e-mail: info@midwinterhoornblazenugchelen.nl

Goed om te weten:
De wandeling is vanwege de onverharde bospaden helaas niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn en/of gebruik maken van rolstoelen, rollators en kinderwagens. Honden mogen aangelijnd mee. We moeten mogelijk een wildrooster oversteken. Houdt rekening met goede wandelschoenen en afhankelijk van het weer passende kleding 

E-mailen
Bellen
Map